دپارتمان حقوقی امید قرداشـــــخانی
سامانه هوشمند نوبتدهی آنلاین
انواع مشاورههای حقوقی
مشاوره حقوقی
مشاوره حقوقی فرآیندی است که؛ در آن یک وکیل متخصص، به موکل خود در مورد مسائل حقوقی مربوط به پرونده او، اطلاعات و راهنمایی ارائه می دهد. وکیل با بررسی دقیق جزئیات پرونده، به موکل میگوید: که چه حقوق و تعهداتی دارد، چه اقداماتی می تواند انجام دهد و چه نتایجی می تواند از پیگیری پرونده خود انتظار داشته باشد.
انواع مشاوره حقوقی
مشاوره حقوقی تلفنی
مشاوره حقوقی تلفنی؛ یکی از روش های نوین و سریع برای دسترسی به اطلاعات و راهنمایی های حقوقی است؛ که با استفاده از آن می توان بدون نیاز به حضور فیزیکی، در دفتر وکلا یا مشاوران حقوقی، به سوالات و ابهامات خود پاسخ داد. این نوع مشاوره امکان دریافت راهنمایی در حوزه های مختلف حقوقی مانند: مسائل خانوادگی، قراردادها، دعاوی حقوقی، مسائل کیفری و … را فراهم می کند. از مزایای مشاوره حقوقی تلفنی می توان به صرفه جویی در زمان و هزینه اشاره کرد، زیرا نیاز به مراجعه حضوری نیست. هم چنین، در مواقع اضطراری یا زمانی که نیاز به راهنمایی فوری دارید، این روش به شما امکان می دهد به سرعت با یک مشاور حقوقی صحبت کرده و راهکارهای لازم را دریافت کنید.
مشاوره حقوقی آنلاین
مشاوره حقوقی آنلاین؛ یکی از روش های نوین و کارآمد در دسترسی به راهنمایی های حقوقی است که با توجه به پیشرفت تکنولوژی و افزایش استفاده از اینترنت، محبوبیت بسیاری پیدا کرده است. در این نوع مشاوره، افراد می توانند بدون نیاز به حضور فیزیکی در دفتر وکالت یا موسسات حقوقی، به راحتی و از طریق ابزارهای دیجیتال مانند: ویدیوکنفرانس با وکلا و مشاوران حقوقی در ارتباط باشند و مشکلات حقوقی خود را حل کنند.
مشاوره حقوقی حضوری
مشاور حقوقی حضوری؛ یکی از رایج ترین و سنتی ترین شیوه های ارائه خدمات حقوقی است که در آن فرد یا سازمان به صورت مستقیم و با حضور در دفتر مشاور حقوقی یا وکیل، از مشاوره تخصصی بهرهمند می شود. این نوع مشاوره برای افرادی که نیاز به ارتباط نزدیک تر و بررسی دقیق تر مسائل حقوقی خود دارند، بسیار مفید است.
با توجه به امکان دسترسی وکیل به مدارک شما در این نوع مشاوره وکیل، می تواند با بررسی شواهد و مدارک و مستندات مربوط به موضوع حقوقی بهترین راهکارهای ممکن را توصیه نماید.
مشاوره حقوقی در محل ( مختص شرکت های حقوقی )
نظام مسائلی که یک شرکت با آن مواجه است، کاملاً در روند پیشرفت آن اثرگذار است و کاملاً طبیعی است؛ که صاحبان شرکت ها آگاهی و شناخت چندانی از مسائل قانونی شرکت ها نداشته باشند و اگر شرکت نتواند مدیریت درستی روی مسائل حقوقی خود داشته باشد، در مسیر پیشرفت آن قطعاً اختلال جدی به وقوع می پیوندد. بنابراین به دلیل تخصصی بودن مسائل حقوقی شرکت و هم چنین دامنه گسترده آن ها، این امکان وجود ندارد، که بدون بهره گیری از مشاوره حقوقی شرکت، شرکت ها بتوانند؛ امور خود را مدیریت و کنترل کنند. در نتیجه فرقی نمی کند که در چه مرحله ای از تأسیس شرکت خود قرار دارید؛ از همان ابتدا که برای ثبت اقدام می کنید، با مجموعه ای از مسائل حقوقی و مواد قانونی مربوط به شرکت مواجه می شوید و دقیقاً در همین جا است؛ که حضور وکیل در محل ( شرکت ها ) و مشاوره و بهره مندی از تخصص، دانش و آگاهی وی از جزئیات قوانین اداره ثبت و راه اندازی شرکت، تنظیم صورتجلسه، طرح دعاوی و یا دفاع از دعاوی مطروحه علیه شرکت و ... موضوعیت پیدا میکند.
OMID GHARDASHKHANI
پیش از هر اقدامی در خصوص مسائل قانونی، مشاوره با وکلای مجرب دفتر « امید قرداشخانی » را جدی بگیرید
در حال انتقال
- اخذ نوبت جهت مشاوره حضوری
- اخذ نوبت جهت مشاوره تلفنی
- اخذ نوبت جهت مشاوره آنلاین
- اخذ نوبت جهت مشاوره در محل (مخصوص شرکتها)